Postvergelijk

Vandaag is het de tijd om te besparen op de porto kosten van uw mailing, partijenpost , magazine of nieuwsbrief

 

Besparen op uw mailing, partijenpost, magazine of periodieken is heel eenvoudig. U kiest vandaag voor Postvergelijk en op u volgende aanbieding profiteert u al van lagere tarieven door onze volume kortingen. U heeft altijd het laagste tarief!  Door onze ervaring in de postbranche zijn wij in staat om voor u de beste en goedkoopste optie te kiezen en ons advies kost u niets. op 1 januari 2016 maken al meer dan 500 ondernemingen en stichtingen gebruik van onze voordeel tarieven en besparen hierdoor flink. De kwaliteit is uitstekend en tot op heden is er van de 800 relaties  1 gestopt met het verzenden met Postvergelijk. De reden hiervan was dat ze toch liever de zaterdag bezorging prefereerden. Dus we kunnen vertellen dat we u nooit teleurstellen en als u dat wenst geven wij uw graag een referentie  in uw branche.

  • Behoud van kwaliteit
  • Geen jaar contract en afname verplichtingen
  • Profiteren van volume contracten
  • Onafhankelijk advies in de postbranche
  • Perfecte afstemming en rompslomp nemen wij uit handen
  • Heldere factuur zonder verborgen kosten
  • Al snel tot 45% voordeliger dan PostNL
  • Persoonlijk contact

Wilt u concreet weten wat u kunt besparen? Zie voor enkele referenties onze website postvergelijk.info of bel direct 06-128 16 406 of 035-88 73 856. Wij staan u graag te woord of komen graag langs voor een oriënterend gesprek.

 

Postvergelijk.info  /  Wakkerendijk 250  /  3755 DK  te EEMNES  /  035-88 73 856

mail@postvergelijk.info

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Wilde een onafhankelijk advies voor de gehele postverzending. Laatste jaren diverse accountmanagers aan tafel gehad maar had nooit het gevoel dat ik de beste opties had gekregen. Nu adviesbureau Postvergelijk ingeschakeld en die heeft alle poststromen doorgenomen en blijkt dat ik op de partijenpost direct kan besparen bij dezelfde vervoerder maar ook op de Haal- en Brengkosten. Besparing per jaar minimaal 3500 euro.

— Woningbouw vereniging in het midden van het land