Postvergelijk

Contract afspraken PostNL 2018?

 

Binnenkort staat uw accountmanager weer op de stoep om voor 2018 uw porto tarieven en volume afspraken voor aankomend jaar te maken. Het is voor iedere inkoper/ondernemer een jaarlijks of 3 jaarlijks gepuzzel in tarieven en aantallen. PostNL maakt aan de hand van uw verzonden stukken een schatting voor de volgende contract periode. U kunt daar een aanpassing m.b.t. aantallen in maken maar dat heeft dan wel vaak betrekking op de afgesproken tarieven. Voor u als ondernemer lijkt het allemaal ingewikkeld en denkt u dat u vaak speciale tarieven ontvangt t.o.v. andere ondernemers. Maar wat u eigenlijk afsluit is een standaard korting op een bepaald volume. Als u de standaard partijenpost tarieven erbij zoekt ziet u daadwerkelijk wat u korting is. Dit is 3% tot maximaal 10% inclusief meer jaren afspraak. Lijkt een fikse korting maar het loont de moeite om uw gehele verzendingen niet bij PostNL onder te brengen ondanks dat u deze korting niet meer zal ontvangen. Wij adviseren altijd verder te kijken want eenmaal getekend heeft u ook voor geheimhouding getekend en mag u niets aan ons laten zien van het postcontract of openbaar maken en zit u er al die tijd aan vast.  Dit uitzoeken van uw prijzen kost tijd en energie. Die willen we graag voor u overnemen en geven u altijd een beter voorstel.  Want voor de partijenpost, magazines en mailings heeft Postvergelijk de laagste porto tarieven zelf in huis met dezelfde kwaliteit die u gewend bent. Voor de dagelijkse post hebben we diverse oplossingen die door stadpostdiensten in uw regio worden uitgevoerd en restant naar keuze via PostNL of Sandd. Ook voor uw buitenlandse zendingen heeft Postvergelijk een unieke en simpele oplossing waardoor u hier ook flink op gaat besparen.

Dus samengevat zult u meer gaan besparen om geen contract aan te gaan met PostNL als u eerst bij Postvergelijk in kiest. Voor ons is het dagelijkse kost en kunnen in enkele minuten al zien waar u bespaar mogelijkheden liggen. Daarom doen we dit kosteloos en vrijblijvend want ons motto is de Postmarkt inzichtelijk te maken voor een ieder, want post is een simpel product en is niet anders dan een brief van A naar B te brengen.

Het 2e Postbedrijf van Nederland Sandd heeft ook contract afspraken met zijn grotere klanten maar is minder star hierin. Sandd is en blijft de concurrent van PostNL en probeert volume over te hevelen naar de bezorging op dinsdag of vrijdag via Sandd. Sandd of stadpostbestel diensten zijn ook een goed alternatief om eens mee te praten wat de mogelijkheden zijn. Indien u dat wenst nemen wij het initiatief hierin en maken de afspraak samen met Postvergelijk (gratis) om alle in en outs te bespreken.

Postvergelijk heeft op dit moment al 800 relaties die besparen op de portokosten en als u in uw branche of omgeving een voorbeeld wilt ontvangen m.b.t. bespaar mogelijkheden op de porto tarieven laten we u deze graag toekomen.

Indien u vragen heeft bel 035-88 73 856 of stuur een e-mail en na kantooruren zijn wij bereikbaar op 06-128 16 406.

Met vriendelijk groet,

Hans de Rijk

Postvergelijk

Wakkerendijk 250

3755 DK  Eemnes

mail@postvergelijk.info

06-128 16 406

035-88 73 856

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Kerstmaling bij TNT voor 34 cent. Nu via google gratis advies gehad om te besparen op deze mailing van 1000 stuks. Postvergelijk heeft geen kosten in rekening gebracht daar het aantal te laag was om op jaarbasis echt te gaan besparen. Top,en nu bespaar ik zo een 100 euro op de kerstkaarten versturen — Reisbureau Thomas Cook