Postvergelijk

Korting aanbieding Direct Mail PostNL

Ieder jaar herhaald PostNL de kortingsacties om klanten eenmalig 10% – 20% korting te geven op de verzending van Direct mail. Dit om in rustige periodes toch de bezorgers van post te voorzien. Denk aan vakantieperiodes en voor bepaalde branches om concurrenten van PostNL klanten te weerhouden om bij een ander postbedrijf te  gaan verzenden. Wij vinden dit een leuk gebaar maar via Postvergelijk is het altijd nog voordeliger en uw bespaart op al uw mailings.  Postvergelijk begeleidt het gehele traject alsof het onze eigen mailing betreft en indien u dat wenst laten wij het ook  adresseren of sealen. Om uw korting aan te vragen kies bij PostNL in of bij uw accountmanager. Maar als u geen korting ontvangt kies dan in bij Postvergelijk en vanaf 5000 stuks is uw korting bij PostNL ongeveer 25%!

Nu op 1 januari 2014 hebben al 250 klanten gebruik gemaakt van onze voordeel tarieven en Postvergelijk kan hierdoor zeggen dat we de laagste tarieven hebben met de beste service! Want al onze klanten blijven verzenden en zijn tevreden. Voor referenties in uw branche kies gerust in en weet waardoor uw branche genoten minder kosten maken en daardoor meer mailings verzenden en daardoor toch den omzet kan behouden of laten groeien.

Vanaf 1500 stuks hebben wij uitstekende tarieven. Indien u dat wenst zorgen wij voor een referentie en vraag vrijblijvend uw porto tarief aan.

Postvergelijk staat voor;

– U bent bij ons nog koning.

Laagste tarief door volume inkoop voordeel.

– Geen afname verplichtingen of verborgen kosten.

Om echt te besparen vul gratis het formulier partijenpost in via http://postvergelijk.info/besparen-op-partijenpost-mailings/

Voor vragen bel 035-88 73 856 voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij komen natuurlijk graag langs voor een oriënterend gesprek.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Na diverse adviezen over een HAH verspreiding te hebben ingewonnen zag ik letterlijk door het bomen het bos niet meer. De tarieven en mogelijkheden zijn zo divers dat ik een onafhankelijk advies wilden. Via Google heb ik postvergelijk gevonden en ze hebben mijn TNT Post geadviseerd daar er op moment van mijn verspreiding een leuke actiekorting liep waardoor mijn verspreiding van 26.000 brochures zo een 620 euro goedkoper kon.

— Hans de Bruin