Postvergelijk

Tarief aanpassing 2020

 

Afgelopen jaar is Sandd door PostNL overgenomen ondanks negatief besluit van de ACM. Hierdoor is er een monopolie positie voor PostNL ontstaan waardoor de porto tarieven de aankomende jaren voor alle zakelijke klanten zullen gaan stijgen. Door deze overnamen is wel de continuïteit gewaarborgd en bent u verzekerd van de kwaliteit van het Postnl netwerk. Doordat Postvergelijk een doorlopende overeenkomst heeft met Sandd / Postnl zijn de meeste tarieven met 5% gestegen in 2020 zoals bij alle PostNL zakelijke tarieven.

Hierdoor zal uw voordeel de aankomende 2 jaar afhankelijk van het gewicht en aantal ook ongeveer 10 – 60% bedragen t.o.v. de zakelijke tarieven via PostNL.

Alleen de tarieven < 2500 stuks zijn relatief duurder geworden maar nog steeds stuk goedkoper dan direct aanbieden bij PostNL.

Hieronder enkele zaken die we met u willen delen;

  • Hoe het aanleveren zal gaan na 1 februari 2020 is nog steeds niet duidelijk maar zodra we hier zekerheid over krijgen laten we dat u weten. Denk hierbij aan; ander port betaald logo, wel of geen Sanddcode en/of aanleveren in Apeldoorn of andere Postnl locatie.
  • Ook in 2020 zijn de buitenlandse zendingen vanaf 25 stuks gratis afgehaald en stuk goedkoper dan losse post tarief via Postnl. Wel graag de buitenlandse adressen apart van de Nederlandse adressen aanleveren bij Postvergelijk op de gebruikelijke wijze.
  • Postvergelijk is al in gesprek met diverse partijen om een alternatief voor de bezorging op te zetten. Per klant of mailing gaan wij bekijken of dit interessant kan zijn en laten u dit dan weten.

Wanneer u nog vragen heeft neem contact op via 035-88 73 856 of 06-128 16 406 of stuur een e-mail. En als u dat wenst komen we graag langs in 2019.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Ik dacht dat ik ieder jaar van mijn accountmanager altijd de goedkoopste tarieven ontving. Totdat ik eens een vergelijk opvroeg via postvergelijk. In een klap was mijn vertrouwen weg die ik jarenlang had opgebouwd want ik kan bij dezelfde vervoerder nu voor minder verzenden. Ik heb nu mijn poststroom inmiddels bij 2 verschillende vervoerders ondergebracht om me altijd scherp te houden.

— C. van Uden