Postvergelijk

Vandaag is het de tijd om te besparen op de porto kosten van uw mailing, partijenpost , magazine of nieuwsbrief

 

Besparen op uw mailing, partijenpost, magazine of periodieken is heel eenvoudig. U kiest vandaag voor Postvergelijk en op u volgende aanbieding profiteert u al van lagere tarieven door onze volume kortingen. U heeft altijd het laagste tarief!  Door onze ervaring in de postbranche zijn wij in staat om voor u de beste en goedkoopste optie te kiezen en ons advies kost u niets. op 1 januari 2016 maken al meer dan 500 ondernemingen en stichtingen gebruik van onze voordeel tarieven en besparen hierdoor flink. De kwaliteit is uitstekend en tot op heden is er van de 800 relaties  1 gestopt met het verzenden met Postvergelijk. De reden hiervan was dat ze toch liever de zaterdag bezorging prefereerden. Dus we kunnen vertellen dat we u nooit teleurstellen en als u dat wenst geven wij uw graag een referentie  in uw branche.

  • Behoud van kwaliteit
  • Geen jaar contract en afname verplichtingen
  • Profiteren van volume contracten
  • Onafhankelijk advies in de postbranche
  • Perfecte afstemming en rompslomp nemen wij uit handen
  • Heldere factuur zonder verborgen kosten
  • Al snel tot 45% voordeliger dan PostNL
  • Persoonlijk contact

Wilt u concreet weten wat u kunt besparen? Zie voor enkele referenties onze website postvergelijk.info of bel direct 06-128 16 406 of 035-88 73 856. Wij staan u graag te woord of komen graag langs voor een oriënterend gesprek.

 

Postvergelijk.info  /  Wakkerendijk 250  /  3755 DK  te EEMNES  /  035-88 73 856

mail@postvergelijk.info

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Na diverse adviezen over een HAH verspreiding te hebben ingewonnen zag ik letterlijk door het bomen het bos niet meer. De tarieven en mogelijkheden zijn zo divers dat ik een onafhankelijk advies wilden. Via Google heb ik postvergelijk gevonden en ze hebben mijn TNT Post geadviseerd daar er op moment van mijn verspreiding een leuke actiekorting liep waardoor mijn verspreiding van 26.000 brochures zo een 620 euro goedkoper kon.

— Hans de Bruin