Postvergelijk

Besparen op inkoop porto is uw eerste winst!

Postvergelijk weet als geen ander hoe de postmarkt zich gaat ontwikkelen en verhogen uw winst door te besparen op uw kosten. Postvergelijk laat u besparen op de verzendkosten van uw magazine, partijen- of buitenlandse post. Altijd minimaal 2% korting t.o.v. uw huidige tarieven bij PostNL maar soms wel tot 40% via een alternatief met dezelfde kwaliteit.

Wij kunnen u op 2 manieren laten besparen op de portokosten;

1e Doorlichten van al uw poststromen zowel op de postkamer, receptie of andere locaties en controleren van facturen op juistheid en tarieven.

Wij vergelijken uw tarieven met die van uw branche genoten en indien nodig voeren wij de onderhandelingen met de leverancier om een goedkoper tarief voor u te realiseren. Hiervoor rekenen wij eenmalig 10% van de jaarbesparing en niet besparen is niet betalen.

2e Postvergelijk kan u ook laten profiteren van de volume kortingen bij de postbedrijven. Veel magazines en partijenpost en buitenlandse post worden al via Postvergelijk verzonden.

Als u wilt weten wat u kan besparen op uw portokosten vult u het formulier in op  https://postvergelijk.info/besparen-op-partijenpost-mailings voor het gratis vergelijk.

 

Postvergelijk streeft altijd naar een 100% klanttevredenheid en maken het voor u simpel in het proces van uw postverzendingen. Wij houden de regie zodat alles perfect verloopt zonder dat het u moeite kost om te besparen en wij zijn altijd bereikbaar voor al uw post vragen. Tijdens kantoor uren op (035) 887 38 56 en bij geen gehoor of andere tijden 06-128 16 406.

Als u twijfelt, komen wij graag langs voor een oriënterend gesprek. Wij kunnen ook zorgen voor een referentie in uw branche zodat uw er zeker van ben dat u er echt van gaat profiteren zowel goede respons, betere klantenservice als goedkopere porti.

 

Postvergelijk

Wakkerendijk 250

3755 DK   EEMNES

mail@postvergelijk.info

035-88 73 856

06-128 16 406 bij g.g.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Ik dacht dat ik ieder jaar van mijn accountmanager altijd de goedkoopste tarieven ontving. Totdat ik eens een vergelijk opvroeg via postvergelijk. In een klap was mijn vertrouwen weg die ik jarenlang had opgebouwd want ik kan bij dezelfde vervoerder nu voor minder verzenden. Ik heb nu mijn poststroom inmiddels bij 2 verschillende vervoerders ondergebracht om me altijd scherp te houden.

— C. van Uden