Postvergelijk

Door overname Sandd door Postnl is de bezorg kwaliteit toegenomen. Hierbij de zaken die wel eens fout gaan bij Postnl, en om niet voor een verrassing te komen te staan de zaken waar u rekening mee moet houden. Postvergelijk en Postnl doen hun uiterste best om de bezorg kwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen maar het blijft helaas mensenwerk waar soms fouten worden gemaakt. Vaak onbewust maar in enkele gevallen ook bewust door een bezorger die zich niet aan de afspraken houdt. Er zijn 16.000 bezorgers in Nederland dus 100% garantie is nooit te geven bij Postnl.

Door onze ervaring weten we dat ongeveer 98% van alle poststukken wel op de juiste bezorg dag worden bezorgd van iedere mailing. Want donderdag/vrijdag aanbieden is dinsdag of woensdag bezorgen. Of dinsdag/woensdag aanbieden is vrijdag of zaterdag bezorgen. Alleen door drukte kan het voorkomen dat uw mailing of magazine toch later wordt bezorgd. Soms is dat een bezorg dag later dan gewenst en slechte geval de volgende bezorgronde. Alleen Postnl geeft geen enkele garantie w.b.t. overkomstduur. Iedereen doet zijn best maar als het voorkomt heeft u geen recht op een aanvullende schadevergoeding of ook maar kleine restitutie van de kosten van uw mailing. Dus als u gebruikt maakt van onze dienst om post bij Postnl aan te bieden heeft u nooit recht op een schadevergoeding als deze niet op de gewenste bezorg dag wordt bezorgd! Het zijn geen geregistreerde zendingen en dus ook nooit te achterhalen wat de reden is van een niet of te vroeg/te laat bezorgd poststuk.

U kunt ervoor kiezen om uw post te laten afhalen door Postnl via Postvergelijk. Deze haalt dag voor de uiterste aanlever dag uw post op een pallet(s) op en levert deze op woensdag of vrijdag voor 17.00 uur op 1 van de 5 sorteercentra van Postnl af om tegen Postvergelijk lage porto tarief te laten verwerken. Alleen het gaat soms mis bij de transport afdeling van Postnl dat ze een afhaal opdracht niet uitvoeren. Helaas kan dit dan ook niet hersteld worden. Dus wij adviseren al onze relaties om zelf transport te regelen naar onderstaande sorteercentra.

  • Zwolle, Anthony Fokkerstraat 2, 8013NS
  • Den Bosch, De Steenbok 2, 5215ME
  • Nieuwgein, Grote Wade 80, 3439NT
  • Rotterdam, Terbregseweg 300, 3062CZ
  • Amsterdam, Australiahavenweg 100, 1046 BP

 

Voorwaarden Postnl vormgeving en verpakkingen

Uw Mailing of magazine kan ook vertragen als er wat is met de aanlevering van uw mailing, denk aan onjuist bundelen doordat Postnl sorteercodes niet leesbaar is door lasnaad seal of straps of lettertype te klein of de Postnl sorteercode onderbroken daar deze niet op één regel pasten. Ook het niet gebruiken van sluitzegels bij open kaarten of afzender gegevens niet linksboven of op de achterzijde geplaats kan het fout gaan waardoor uw mailing niet wordt verwerkt en terug moet om opnieuw te laten produceren op uw eigen kosten. Dus van belang is om altijd de brochure vormgeven poststukken Postnl erbij te nemen bij het ontwerp. Deze sturen we u graag per e-mail toe. Deze is ook te downloaden via Postnl zakelijk

Ook voor Poststukken naar het buitenland is geen garantie te geven w.b.t. de overkomstduur. We kunnen wel een indicatie afgeven voor zowel economy als priority en u kunt deze ter aller tijde opvragen. Navragen voor een ongeregistreerd poststuk naar het buitenland is onmogelijk.

Voor vragen bel of e-mail Postvergelijk op 035-88 73 856 of mail@postvergelijk.info

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Na diverse adviezen over een HAH verspreiding te hebben ingewonnen zag ik letterlijk door het bomen het bos niet meer. De tarieven en mogelijkheden zijn zo divers dat ik een onafhankelijk advies wilden. Via Google heb ik postvergelijk gevonden en ze hebben mijn TNT Post geadviseerd daar er op moment van mijn verspreiding een leuke actiekorting liep waardoor mijn verspreiding van 26.000 brochures zo een 620 euro goedkoper kon.

— Hans de Bruin