Postvergelijk

PostNL BUDGET MAIL bestaat niet meer maar Postvergelijk heeft voor u de oplossing

 

Budget mail was het goedkopere postkanaal van PostNL met korting. Via Postvergelijk kunt u gebruik maken van Budget mail allen via ander postkanaal.

Postvergelijk biedt u inkoopvoordeel op de nationale verspreiding van direct mail en magazines. Door inkoop van grote volumes, onze expertise en relaties in de postbranche zijn wij in staat om voor u een kostenbesparing te realiseren. Postvergelijk streeft altijd naar een 100% klanttevredenheid en helpt u in het proces van al uw postverzendingen. Als klant van Postvergelijk profiteert u van uw eigen onafhankelijk accountmanager voor al uw postzaken die u op de hoogte houdt van de ontwikkelingen bij alle postbedrijven.

Budget mail was de goedkoopste verzendwijze van PostNL.

Postvergelijk heeft goedkopere tarieven dan PostNL en heeft meerdere keuzes voor u als klant om uw klanten te benaderen met direct mail. Postvergelijk kan gebruik maken van alle post bedrijven tegen goedkopere tarieven zonder dat u een contract hoeft af te sluiten met een bepaald volume. U profiteert altijd van onze goedkopere tarieven en kennis van de postbranche.

U kunt van Budget mail gebruik maken voor bezorging op dinsdag of vrijdag  tegen lage tarieven.  Al vanaf 23.0 cent kunt u gebruik maken van postvergelijk wij stemmen alles af met u of uw drukker. Maar u kan al een mailing verzenden met Postvergelijk vanaf 22.7 cent!

Voor elk mailing kunt u via Postvergelijk gebruik maken van de diverse verzendmogelijkheden en samen met u bekijken we waar de prijs/kwaliteit verhouding het best tot zijn recht komt met als uitgangspunt de juiste respons op uw mailing.

VRAAG NU U PERSOONLIJK GRATIS ADVIES AAN  want er en zijn al meer dan 500 bedrijven en instellingen die nu goedkoper verzenden naar volle tevredenheid!

Postvergelijk / wakkerendijk 250 / 3755 DK / Eemnes / 06-128 16 406 / 035-887 38 56 / mail@postvergelijk.info

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Het frankeren van de losse post met de frankeermachine kost ieder jaar meer tijd en de kosten bleven stijgen. Nu bespaart de officemanager iedere dag 1 uur waardoor ze ruimte kreeg om andere werkzaamheden te doen en post wordt gratis afgehaald. Brengen ook voor 1 euro per dag minder dan TNT waardoor de kosten overall daalden met zo een 7%. Dus super tevreden over het advies!!!!!!

— Stage Brothers