Postvergelijk

PostNL BUDGET MAIL bestaat niet meer maar Postvergelijk heeft voor u de oplossing

 

Budget mail was het goedkopere postkanaal van PostNL met korting. Via Postvergelijk kunt u gebruik maken van Budget mail allen via ander postkanaal.

Postvergelijk biedt u inkoopvoordeel op de nationale verspreiding van direct mail en magazines. Door inkoop van grote volumes, onze expertise en relaties in de postbranche zijn wij in staat om voor u een kostenbesparing te realiseren. Postvergelijk streeft altijd naar een 100% klanttevredenheid en helpt u in het proces van al uw postverzendingen. Als klant van Postvergelijk profiteert u van uw eigen onafhankelijk accountmanager voor al uw postzaken die u op de hoogte houdt van de ontwikkelingen bij alle postbedrijven.

Budget mail was de goedkoopste verzendwijze van PostNL.

Postvergelijk heeft goedkopere tarieven dan PostNL en heeft meerdere keuzes voor u als klant om uw klanten te benaderen met direct mail. Postvergelijk kan gebruik maken van alle post bedrijven tegen goedkopere tarieven zonder dat u een contract hoeft af te sluiten met een bepaald volume. U profiteert altijd van onze goedkopere tarieven en kennis van de postbranche.

U kunt van Budget mail gebruik maken voor bezorging op dinsdag of vrijdag  tegen lage tarieven.  Al vanaf 23.0 cent kunt u gebruik maken van postvergelijk wij stemmen alles af met u of uw drukker. Maar u kan al een mailing verzenden met Postvergelijk vanaf 22.7 cent!

Voor elk mailing kunt u via Postvergelijk gebruik maken van de diverse verzendmogelijkheden en samen met u bekijken we waar de prijs/kwaliteit verhouding het best tot zijn recht komt met als uitgangspunt de juiste respons op uw mailing.

VRAAG NU U PERSOONLIJK GRATIS ADVIES AAN  want er en zijn al meer dan 500 bedrijven en instellingen die nu goedkoper verzenden naar volle tevredenheid!

Postvergelijk / wakkerendijk 250 / 3755 DK / Eemnes / 06-128 16 406 / 035-887 38 56 / mail@postvergelijk.info

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Ik dacht dat ik ieder jaar van mijn accountmanager altijd de goedkoopste tarieven ontving. Totdat ik eens een vergelijk opvroeg via postvergelijk. In een klap was mijn vertrouwen weg die ik jarenlang had opgebouwd want ik kan bij dezelfde vervoerder nu voor minder verzenden. Ik heb nu mijn poststroom inmiddels bij 2 verschillende vervoerders ondergebracht om me altijd scherp te houden.

— C. van Uden