Postvergelijk

De Laagste mailing tarieven in Nederland!

Gegarandeerd de laagste mailing tarieven in 2018!!!

Begin 2011 is Postvergelijk gestart met het afsluiten van volume contracten bij de postbedrijven voor onze klanten. Door onze expertise, kennis van de postmarkt en snelle groei van Postvergelijk kunnen we zeggen dat we voor u tegen de laagste tarieven een mailing / partijenpost  of  periodiek / magazine kunnen laten bezorgen door de Nederlandse postbedrijven. Veel  Ondernemingen, Pensioenfondsen  en Stichtingen maken hier dankbaar gebruik van en voor referenties in uw branche  kies gerust bij ons in en wij nemen samen met u vrijblijvend en gratis de mogelijkheden door.  Postvergelijk is transparant en onafhankelijk en willen voor u het maximale besparing voordeel behalen. Er verandert voor u niets alleen wij stemmen vaak alles voor u af en u betaald minder dan u gewent was.  Voor enkele referenties zie link en voor voorbeelden van uw concurrenten bel ons.

Voor bijvoorbeeld in de modebranche hebben we unieke klantcases en samenwerkingsverbanden met drukkers en afwerkers waar u ook van  kan profiteren. Maar ook landelijke ketens laten de mailings via Postvergelijk verzenden waardoor ze minder kosten maken op de portokosten maar ook een controle inbouwen voor deadlines en afstemmingen die wij u uit handen nemen. En dat allemaal zonder extra kosten.

 

Hier de link naar de tariefs verschillen in 2014 tussen PostNL en Postvergelijk

De voordelen van Postvergelijk voor u;

  • Laagste tarief voor uw mailing , partijenpost, magazine, periodiek of nieuwsbrief
  • Altijd juiste factuur zonder verborgen kosten en zonder incasso
  • Perfecte afstemming alsof het onze eigen mailing betreft
  • Geen volume of contract verplichting
  • Onafhankelijk

Wij komen graag langs voor een oriënterend gesprek en voor vragen kunt ons altijd bereiken op 035-8873856 of 06-12816406 of stuur een e-mail met u vragen.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Verstuurde 10.000 stuks altijd met TNT Post voor een vaste prijs. Nu blijkt dat ik via een andere manier van aanleveren minder hoef te betalen. Besparing per mailing zo een 400 euro. Dit was mij nooit verteld! Nu verstuur ik de mailing die binnen 2 dagen bij mijn klanten moet liggen via TNT Post en de overige via ander postbedrijf die 12 cent goedkoper zijn. Ook de dagelijkse post voor 4% minder kosten de deur uit met dezelfde kwaliteit. Besparing per jaar zo een 16500 euro.

— Een Zorginstelling in Midden Nederland