Postvergelijk

Zakelijke partijen post goedkoop versturen zoals A5 kaarten met de kwaliteit die u gewend bent met Postvergelijk.

Postvergelijk biedt u inkoopvoordeel op de nationale en internationale verspreiding van uw partijenpost, direct mail, periodieken of magazines. Door inkoop van grote volumes, onze expertise en relaties in de postbranche zijn wij in staat om voor u een kostenbesparing te realiseren zowel bij de postbedrijven als afwerkers en drukkers. Indien u dat wenst zorgen wij ook voor het drukken, adresseren, sealen, verzend klaar maken of envelopperen maar dat is niet onze core business. Wij ontzorgen en nemen de regie in handen zodat u zeker weet dat alles correct gaat. Postvergelijk streeft altijd naar een 100% klanttevredenheid en helpt u in het proces van al uw postverzendingen. Als relatie van Postvergelijk profiteert u van uw eigen onafhankelijk accountmanager voor al uw postzaken die u op de hoogte houdt van de ontwikkelingen bij alle postbedrijven.

Wij maken gebruik van het landelijk dekkend netwerk voor de postbezorging van Sandd te Apeldoorn. Sandd bezorgd op de dinsdag en vrijdag. De meeste post die u ontvangt op deze dagen is dan ook via Sandd bezorgd. Of het nu om abonneebladen, magazines, periodieken of direct mail gaat, bij Postvergelijk nemen wij elke opdracht aan alsof het onze eigen mailing betreft. Of u nu een kleine vereniging, MKB-er of een grote overheidsinstelling bent voor ons maakt dat geen verschil. Als u twijfelt, geven wij u een referentie in uw branche want met 500 trouwe relaties is dat altijd mogelijk. Wij zeggen altijd maak eenmaal vrijblijvend gebruik van onze post service en u zult zien dat u jaren blijft verzenden met Postvergelijk tegen een aanzienlijk goedkoper porto tarief. Onze meeste relaties besparen gemiddeld 20% op jaarbasis op de portokosten.

Postvergelijk verstuurt ook uw mailingen naar het buitenland tegen lagere tarieven dan via PostNL. Hier maken veel relaties dan ook graag gebruik van. Hetzelfde geldt als bij de binnenlands post, maak hier eenmaal gebruik van en u ondervindt het gemak tegen lager porto tarieven. Wij halen deze post gratis af en u hoeft alleen deze te voorzien van de port betaald stempel Port Paye  Pays- Bas PostNL met eventueel het logo priority al u dat wenst.

 

De 3 zekerheden van Postvergelijk;

–     Geen enkele afname verplichting.

–     Laagste porto tarief door volume inkoopvoordeel.

–     Tarief niet afhankelijk van formaat of verpakking

Als u wilt weten wat u kan besparen op uw mailing vul het formulier op postvergelijk.info voor een vrijblijvend voorstel of bel 035-88 73 856.

Wij komen natuurlijk altijd graag langs voor een oriënterend gesprek.

 

Postvergelijk
Wakkerendijk 250
3755 DK  Eemnes
mail@postvergelijk.info
06-128 16 406
035-88 73 856

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

TNT Post had ons 3 jaar lang 50 cent per pakket extra gefactureerd daar de software van TNT Post niet automatisch voormelden. Postvergelijk belde ons dus op het juiste moment en afspraak gemaakt. Wij versturen nu de mailings met andere aanbieder voor 10 cent per stuk minder en de dagelijkse post (500 facturen) gaan ook via een tussenpersoon naar TNT alleen met 5% korting. Dus super tevreden en advies kosten binnen 1 maand terug verdiend.

— Paul Schalker Bouwbedrijf in Utrecht