Postvergelijk

Huis aan Huis , ongeadresseerde post , reclame flyer met korting laten bezorgen met Postvergelijk.

Wij zijn 20 % goedkoper dan het tarief ongeadresseerd drukwerk van PostNL met dezelfde kwaliteit.

Postvergelijk kan jouw ongeadresseerd drukwerk laten bezorgen op dinsdag of vrijdag naar keuze. Uw folder gaat dan met de postbezorger van Sandd mee en wordt maximaal met één andere brochure bezorgd. Daarmee heeft u een hoge attentiewaarde doordat Sandd veel zakelijke post bezorgd op dagen dat de brievenbus niet vol ligt met reclame van andere reclame verspreiders. Sandd is de zakelijke post bezorger met landelijke dekking die ook bij u op de dinsdag en vrijdag de meeste post in uw brievenbus deponeert. Door de vaste dag weet u precies wanneer uw toekomstige klanten de folder heeft ontvangt. Zie in uw eigen brievenbus op deze dagen aan de hand van de sorteercode op het poststuk of port betaald Sandd logo welke post ze bezorgen om een beeld te vormen wat de attentiewaarde van u flyer of brochure kan zijn tussen deze geadresseerde post. Alle andere folder verspreiders doen dat in een verzamel seal of enveloppe met veel andere reclame uitingen. Dit is wel een stuk goedkoper maar veel wordt ongelezen in de prullenbak gegooid waardoor u minder orders/omzet binnen haalt. Indien los in de brievenbus tussen de normale post zal ongeveer 95% deze zien en hangt het af van de boodschap of product of toekomstige klant deze uitvoerig gaat lezen.

Er is bij Postvergelijk geen minimum aantal voor nodig maar alleen een minimum aantal w.b.t. per postcode of bezorgwijk. De minimale afmeting is 9 x 14 cm en maximaal 26.5 x 38 cm en maximaal 100 gram.

Het is wel 15 dagen voor bezorging aanmelden en vol is vol. Dus zo spoedig mogelijk aanmelden om er zeker van te zijn dat op de gewenste dag wordt bezorgd want er worden niet meer dan 2 brochures/ flyer ongeadresseerd bezorgd. Er mag geen frankeer aanduiding op staan maar de afzender gegevens moeten er wel op staan met telefoonnummer van uw bedrijf.

U kunt ons vragen de aantallen te berekenen van de Plaatsnaam, Gemeente of 4 cijferige postcode reeks. Het aanleveren is dan per bezorgwijk met bundels van 50/100 stuks met de door ons aangeleverde bundel/pallet kaarten met daarop de gegevens. Aanlevering is 6 dagen voor bezorging en we kunnen het ook laten afhalen tegen vergoeding.

Voorbeeld tarieven;

gewicht aantal tarief
   0-10 gram 6000 stuks 8.7 cent per stuk
26-30 gram 30.000 stuks 9.4 cent per stuk
71-75 gram 2000 stuks 13.2 cent per stuk

 

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de postbranche dus weten waar we het over hebben. Voor meer informatie bel of e-mail ons op 035-88 73 856 of mail@postvergelijk.info.

 

Met vriendelijk groet,

Hans de Rijk

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Kerstmaling bij TNT voor 34 cent. Nu via google gratis advies gehad om te besparen op deze mailing van 1000 stuks. Postvergelijk heeft geen kosten in rekening gebracht daar het aantal te laag was om op jaarbasis echt te gaan besparen. Top,en nu bespaar ik zo een 100 euro op de kerstkaarten versturen

— Reisbureau Thomas Cook