Postvergelijk

Internationalepost.info laat uw post naar het buitenland stuk goedkoper bezorgen dan u nu doet via uw frankeermachine. Wij halen uw buitenlandse post gratis af vanaf een order waarden van 15 euro. Uw post wordt net als met de frankeermachine gefrankeerde post bezorgd met een priority overkomstduur in alle landen van de wereld met de plaatselijke postdiensten. De overkomstduur en kwaliteit zijn hetzelfde als uw post gefrankeerd met de frankeermachine want wordt hetzelfde verwerkt door PostNL.

Uw voordeel is afhankelijk van het gewicht maar zal liggen tussen de 10-25%.

Voorbeeld van een bedrijf die wekelijks de post opspaart en door ons laat bezorgen binnen de EU.

Wij halen hier wekelijks de buitenlandse EU post af van gemiddeld 40 stuks a 55 gram. Het tarief bij PostNL is dan 40 x 2.70 euro=108 euro

Via Postvergelijk is het porto tarief 1.19 euro per stuk is 48 euro. Uw voordeel per jaar zal ongeveer 2500 euro bedragen.

Hoe werkt het. Uw geeft de ochtend voor 10.00 uur het aantal door per mail en wij komen zelfde dag tussen 10.00 en uw sluitingstijd de post afhalen en om de 2 weken ontvangt uw de factuur van uw postzendingen.

Voor vragen bel 035-88 73 856 / 06-128 16 406 of stuur een e-mal naar internationalepost.info

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Binnen 1 dag 2 adviezen per e-mail ontvangen. Later extra telefonische uitleg ontvangen want blijkt dat ik ook op de dagelijkse post tijd en geld kan besparen. We frankeerde de post al jaren met de frankeermachine via TNT wat me toch meer tijd kosten. Nu wordt het opgehaald en verwerkt tegen lagere kosten door een ander postbedrijf met dezelfde kwaliteit.

— Gilles Gerritsen