Postvergelijk

Een fysieke mailing of kaart of magazine per partijen post versturen? Postvergelijk heeft de laagste porto tarieven met de kwaliteit en service die u wenst.

PostNL heeft de partijenpost tarieven gemiddeld met 4 % verhoogd. In de lage gewichtscategorie is dit wat minder dan bij de zwaardere poststukken. De andere postbedrijven hebben deze stap gevolgd en de tarieven aangepast met de NEA index transport . De conclusie is dat PostNL de tarieven niet meer dan de NEA index voor 2016 en 2017 heeft verhoogd. De jaren ervoor was deze aanpassing beduidend meer waardoor de porto tarieven uit de pas liepen met de andere postbedrijven. Maar hierdoor is het tarieven verschil nog steeds enorm en zal dit aankomend jaar ook blijven want door deze aanpassing op een hoger bedrag blijft het tarief verschil groeien.

Postvergelijk heeft door jarenlange ervaring alle expertise en contacten in huis om uw mailing in samenspraak met u te laten bezorgen via de juiste verzendwijze. Voor u hoeft er niets te veranderen, mag wel, maar u ontvangt via Postvergelijk alleen een veel lagere factuur dan via PostNL.

Samenwerking vinden we belangrijk. In de eerste plaats de samenwerking met u, maar ook met onze kwaliteitspartners die ons aanbod completeren. Daarmee zijn we een mailing Service bedrijf met een groot netwerk van landelijk drukkers, drukwerk afwerkers en postbedrijven. Als u dat wens laten we u mailing ook envelopperen, sealen, verpakken, adresseren en aanbieden volgens de juiste voorwaarden. Als u wilt dat uw magazine, brochure, Direct mail of 24 uur mailing in topconditie bij de ontvanger in handen komen tegen een super laag tarief dan is sealen de perfecte bescherming van uw mooie drukwerk. Wij hebben door ons groot volume ook hier de laagste seal tarieven in de markt. In combinatie met de lagere porto tarieven gaat u aanzienlijk op de mailing kosten besparen. Wij regelen ook het drukken van uw kaart inclusief adresseren en bezorgen!

Leuke bespaarmogelijkheden zijn er ook op internationale poststukken vanaf 25 stuks. Vooral voor stukken die in uw maling zitten die vaak tegen het losse post tarief worden verrekend. Voorbeeld is een magazine waar 80 stuks van 120 gram maandelijks naar buitenlandse relaties worden toegestuurd.  Hier is een grote besparing te realiseren voor u.

Op dit moment maken al meer dan 800 bedrijven en stichtingen gebruik van onze voordeligste porto tarieven om uw mailings, magazine en periodieken te laten bezorgen. Hieronder enkele van onze post diensten;

  • Partijenpost 24 uur
  • Mailing en partijenpost 48 en 72 uur
  • Mailings buitenland al vanaf 25 stuks
  • Magazines bezorgen
  • Periodieken bezorgen
  • Kaart drukken en adressern

Postvergelijk geeft u 3 zekerheden;

  1. Geen afname verplichting.
  2. Altijd Laagste tarief door volume inkoopvoordeel.
  3. 100% service en altijd bereikbaar

 

Voor vragen bel 035-88 73 856 en of vul het formulier in via onze website voor een vrijblijvende opgaaf voor uw specifieke poststroom of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Verstuurde 10.000 stuks altijd met TNT Post voor een vaste prijs. Nu blijkt dat ik via een andere manier van aanleveren minder hoef te betalen. Besparing per mailing zo een 400 euro. Dit was mij nooit verteld! Nu verstuur ik de mailing die binnen 2 dagen bij mijn klanten moet liggen via TNT Post en de overige via ander postbedrijf die 12 cent goedkoper zijn. Ook de dagelijkse post voor 4% minder kosten de deur uit met dezelfde kwaliteit. Besparing per jaar zo een 16500 euro.

— Een Zorginstelling in Midden Nederland