Postvergelijk

Postvergelijk heeft voor de kleinere ondernemers de site mailingadresserenenbezorgen ontwikkeld. 

Als een mailing verzendklaar maken en laten bezorgen niet u dagelijkse business is kijk dan op de site mailingadresserenbezorgen.nl    Door onze expertise en jaar volume hebben wij alles in huis om uw mailing op tijd te laten bezorgen. Wij stemmen alles voor u af tegen de laagste kosten tegen de kwaliteit die u gewend bent. U kunt gebruik maken van uw huis drukker of wij regelen het drukwerk, het is wat u wenst.

Postvergelijk heeft diverse goede en goedkope drukkers die graag uw kaart willen drukken en adresseren. Wij nemen u alle zorg en werk uit handen en zorgen dat uw kaart op de afgesproken dag op de mat valt bij uw klanten. De totale kosten zijn een stuk lager dan bij uw huidige drukker en postbedrijf! VRAAG VRIJBLIJVEND UW PRIJS AAN.

 

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen op mailingadresserenbezorgen.nl.  Wanneer u nog vragen heeft neem contact op via 035-88 73 856 of 06-128 16 406 of stuur een e-mail. En als u dat wenst komen we graag vrijblijvend langs.

 

 

 

Voor al uw vragen bel 035-88 73 856 of stuur een e-mail en na kantooruren zijn wij bereikbaar op 06-128 16 406.

 

Met vriendelijk groet,

Hans de Rijk

 

Wakkerendijk 250, 3755 DK  Eemnes

mail@postvergelijk.info

035- 88 73 856 of 06-128 16 406

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Binnen 1 dag 2 adviezen per e-mail ontvangen. Later extra telefonische uitleg ontvangen want blijkt dat ik ook op de dagelijkse post tijd en geld kan besparen. We frankeerde de post al jaren met de frankeermachine via TNT wat me toch meer tijd kosten. Nu wordt het opgehaald en verwerkt tegen lagere kosten door een ander postbedrijf met dezelfde kwaliteit.

— Gilles Gerritsen