Postvergelijk

Mailing naar België verzenden.

Onze zuiderburen ontvangen de meesten direct mailings per hoofd van de bevolking.

Als we afgaan op de cijfers, is België een waar DM paradijs. Jaarlijks vallen er 1.1 miljard geadresseerde mailings op de deurmat. Omgerekend komt dat neer op een aantal van 10 mailings per hoofd van de bevolking per week. Vooral gezinnen met kinderen ontvangen veel DM Mailings. Die verdwijnen niet ongelezen in de prullenbak want gemiddeld lezen ze halfuur per week aan DM mailings en huis-aan-huis brochures. Daarmee nemen ze in Europa de toppositie in. Ruim 20% van het totale reclamebudget wordt besteed aan Direct marketing en wordt ieder jaar meer.

Hierdoor wordt België vaak als testmarkt gebruikt voor grote bedrijven om de acties te testen en te verbeteren voordat ze verder uitgerold worden.

Maar België is meertalig. Ongeveer 60% spreekt Vlaams en 37% Frans en rest Duits of anders. De verdeling is niet makkelijk af te bakenen in postcode gebieden, zeker niet in Brussel.  Hierdoor worden de zakelijke mailings vaak ook in het Engels verzonden of u kunt een goed adressenbestand verwerven. Ook is er een verschil in cultuur tussen de Walen en Vlamingen. Walen zijn impulsief en Vlamingen hebben veel oog voor detail. Uw mailing zou hier rekening mee moeten houden.

In België bent u volgens de wet verplicht in uw Direct Mailing te vermelden hoe u aan uw adressen bent gekomen.  De wet schrijft voor dat Belgische bedrijven die adressenbestanden verkopen, toestemming moeten hebben van een ieder in dit adressenbestand.  Ook zou u een Belgisch postadres van de drukker bijvoorbeeld kunnen gaan gebruiken om een lokale indruk achter te laten maar hier zijn wel regels voor.

Postvergelijk heeft al enkele ervaringen met het versturen van een mailing naar België.  Er zijn  diverse  partijen die uw mailing kunnen verzorgen.  Denk hierbij aan de Belgische Post, TNT Post, DHL, Swiss Post, Royal Mail en lokale partijen. Postvergelijk zal u helpen de juiste partner te vinden om uw mailing zo goedkoop mogelijke te laten bezorgen en u ook respons ontvangt.

Als u een prijsopgaaf wilt van een Direct Mailing naar België of ander landkost vult u op onze site het formulier Partijen post buitenland in en wij nemen direct contact met u op om alle wensen te bespreken en u op weg te helpen om te verzenden naar het buitenland .

Postvergelijk kan u wellicht ook helpen besparen bij:

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Kerstmaling bij TNT voor 34 cent. Nu via google gratis advies gehad om te besparen op deze mailing van 1000 stuks. Postvergelijk heeft geen kosten in rekening gebracht daar het aantal te laag was om op jaarbasis echt te gaan besparen. Top,en nu bespaar ik zo een 100 euro op de kerstkaarten versturen

— Reisbureau Thomas Cook