Postvergelijk

Mailing Service Postvergelijk heeft de laagste mailing tarieven in de gehele postbranche!

Postvergelijk is na de start in 2012 uitgegroeid tot een landelijk operend bedrijf die voor > 1000 bedrijven en stichtingen de mailings verzend klaar laat maken en deze tegen de laagste porto tarieven laat bezorgen door de postbedrijven.

Samenwerking vinden we belangrijk. In de eerste plaats de samenwerking met onze opdrachtgevers, maar ook met onze kwaliteitspartners die ons aanbod completeren. Daarmee zijn we een mailing Service bedrijf met een groot netwerk van landelijk drukwerk afwerkers die de complete handling doen zoals envelopperen, sealen en adresseren. Als u wilt dat uw magazine, tijdschrift, brochure of Directmail in topconditie bij de ontvanger in handen komen tegen een super laag tarief dan is Sealen de perfecte bescherming van uw mooie drukwerk. Wij hebben door ons groot volume ook hier de laagste tarieven in de markt. In combinatie met de lagere porto tarieven gaat u aanzienlijk op de mailing kosten besparen. Leuke bespaarmogelijkheden zijn er ook op internationale poststukken en diverse relaties van Postvergelijk sturen ook kleine gedeeltes naar het buitenland tegen veel betere tarieven dan de standaard partijenpost tarieven van PostNL.

Postvergelijk heeft ook de site mailingadresserenenbezorgen.nl  waar vooral kleinere ondernemingen dankbaar gebruik van maken

Postvergelijk geeft u 3 zekerheden;

  1. Geen afname verplichting.
  2. Altijd Laagste tarief door volume inkoopvoordeel.
  3. 100% service en altijd bereikbaar

 

Voor vragen bel 035-88 73 856 en of vul het formulier in via onze website voor een vrijblijvende opgaaf voor uw specifieke poststroom of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

 

 

Met vriendelijk groet,

Hans de Rijk

 

Wakkerendijk 250 ,3755 DK te Eemnes

mail@postvergelijk.info

035-88 73 856 of 06-128 16 406

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Verstuurde 10.000 stuks altijd met TNT Post voor een vaste prijs. Nu blijkt dat ik via een andere manier van aanleveren minder hoef te betalen. Besparing per mailing zo een 400 euro. Dit was mij nooit verteld! Nu verstuur ik de mailing die binnen 2 dagen bij mijn klanten moet liggen via TNT Post en de overige via ander postbedrijf die 12 cent goedkoper zijn. Ook de dagelijkse post voor 4% minder kosten de deur uit met dezelfde kwaliteit. Besparing per jaar zo een 16500 euro.

— Een Zorginstelling in Midden Nederland