Postvergelijk

Postvergelijk

 

Postvergelijk weet door ervaring dat er voor alle bedrijven en instellingen winst te behalen valt door kritisch te kijken naar hun acteren binnen de huidige postmarkt, maar vooral ook door mee te bewegen met veranderingen. Door onze ervaring, opgebouwde kennis en de contacten binnen deze wereld dragen wij er zorg voor dat u minder kosten maakt met uw bedrijf door simpelweg te besparen op uw uitgaande poststukken. Minder kosten betekent meer winst en dat spreekt elke ondernemer aan. Mede doordat postbedrijven diverse tariefstaffels hanteren en vooral doordat deze bedrijven niet transparant zijn waardoor u geen gebruik kunt maken van de goedkoopste tarieven en kortingen in uw branche. Hierdoor weet Postvergelijk ook de winst binnen uw bedrijf te verhogen door te besparen op de uitgaande post. Met Postvergelijk verzenden nu al meer dan 800 ondernemingen de partijenpost. Wij kunnen de retouren verwerken uit uw adressenbestand, stemmen alles af tussen u en drukker of afwerker en regelen dat de partij afgehaald wordt en op de juiste dag wordt bezorgd voor maximale respons.

Heeft u interesse in de mogelijkheden die Postvergelijk voor u in petto heeft? Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek.

  • Wij maken het voor u eenvoudig
  • Wij ontzorgen
  • Wij zijn onafhankelijk
  • Laagste prijs garantie!

Postvergelijk helpt u graag met al uw postzaken:

Telefoonnummer :035 – 88 73 856
Mobiel :06 – 128 164 06 (bij geen gehoor)

Wakkerendijk 250 , 3755 DK  te Eemnes

Email: mail@postvergelijk.info
BTW nummer: NL001223386B69
K.V.K. nummer: Gooi- en Eem- en Flevoland 50343688

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Het frankeren van de losse post met de frankeermachine kost ieder jaar meer tijd en de kosten bleven stijgen. Nu bespaart de officemanager iedere dag 1 uur waardoor ze ruimte kreeg om andere werkzaamheden te doen en post wordt gratis afgehaald. Brengen ook voor 1 euro per dag minder dan TNT waardoor de kosten overall daalden met zo een 7%. Dus super tevreden over het advies!!!!!!

— Stage Brothers