Postvergelijk

Partijenpost mailing tarieven 2020
De porto tarieven voor partijenpost mailingen PostNL zijn in juli 2019 met 5% gestegen en volgend jaar juli wederom met diverse procenten. Maar via Postvergelijk maximaal54% voor 2020! Zie uw voordeel in voorbeeld staffel hieronder!
Door het volume van Postvergelijk hebben wij in 20120 de tarief aanpassingen voor onze relaties kunnen beperken afhankelijk van het aantal. Postvergelijk geeft u een hieronder een summier overzicht. Want door overkomstduur, aantal, formaat en verpakking is het onoverzichtelijk om voor ieder soort poststuk een vergelijk te maken. Wenst u een vergelijk van een mailing of magazine stuur ons een e-mail en binnen enkele uren ontvangt u geheel vrijblijvend uw voordeel porto tarief met onze voordeel porto tarieven t.o.v PostNL.
Magazine/periodiek geseald 72 uur PostNL gesorteerd t.o.v. Postvergelijk / zie uw voordeel

1000 stuks magazines van 130 gram is via PostNL 49.3 cent en via Postvergelijk 38.0 cent Uw voordeel is 113 euro

1000 stuks kaarten tot 20 gram is via PostNL 45.8 cent en via Postvergelijk 29.0 cent. Uw voordeel 168 euro
In het kort hoe zwaarder en groter hoe meer u als mkb-er gaat besparen.

* Bij PostNL is tarief afhankelijk ook afhankelijk van het Formaat en duurder als het in folie wordt verstuurd
* Voor verzendingen naar het buitenland vanaf 25 stuks kan uw voordeel ook oplopen tot 50% van de tarieven van PostNL.
Postvergelijk biedt u inkoopvoordeel op de nationale en internationale verspreiding van uw partijenpost, direct mail, periodieken of magazines. Door inkoop van grote volumes, onze expertise en relaties in de postbranche zijn wij in staat om voor u een kostenbesparing te realiseren zowel bij de postbedrijven als afwerker en drukkers. Indien u dat wenst zorgen wij ook voor het drukken, adresseren, sealen, verzend klaar maken of enveloperen maar dat is niet onze core business. Wij ontzorgen en nemen de regie in handen zodat u zeker weet dat alles goed komt zoals afgesproken. Postvergelijk wenst een 100% klanttevredenheid en helpt u in het proces van al uw postverzendingen. Als relatie van Postvergelijk profiteert u van uw eigen onafhankelijk accountmanager voor al uw postzaken die u op de hoogte houdt van de ontwikkelingen bij alle postbedrijven.
Wij maken gebruik van het landelijk dekkend netwerk voor de postbezorging van Sandd te Apeldoorn. Sandd bezorgd op de dinsdag en vrijdag. De meeste post die u ontvangt op deze dagen is dan ook via Sandd. Of het nu om abonneebladen, magazines, periodieken of direct mail gaat, bij Postvergelijk nemen wij elke opdracht aan alsof het onze eigen mailing betreft. Of u nu een kleine vereniging, MKB-er of een grote overheidsinstelling bent voor ons maakt dat geen verschil. Als u twijfelt, geven wij u een referentie in uw branche want met 1000 loyale relaties is dat altijd mogelijk. Wij zeggen, maak eenmaal vrijblijvend gebruik van onze service en u zult zien dat u jaren blijft verzenden met Postvergelijk tegen een aanzienlijk goedkoper porto tarief. Onze meeste relaties besparen gemiddeld 20% op jaarbasis op de portokosten.

Postvergelijk verstuurt ook uw mailings en magazines naar het buitenland tegen veel lagere tarieven dan via PostNL. Hier maken veel relaties dan ook graag gebruik van.

De 3 zekerheden van Postvergelijk;
– Geen enkele afname verplichting.
– Laagste porto tarief door volume inkoopvoordeel.
– Tarief niet afhankelijk van formaat of verpakking

Als u wilt weten wat u kan besparen op uw mailing vul het formulier op postvergelijk.info voor een gratis en vrijblijvend voorstel of bel 035-88 73 856.

Wij komen natuurlijk altijd graag langs voor een oriënterend gesprek.

Met vriendelijk groet,
Hans de Rijk

Postvergelijk
Wakkerendijk 250
3755 DK Eemnes
mail@postvergelijk.info
06-128 16 406
035-88 73 856

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Goed en snel advies ontvangen van postvergelijk. Eerder verstuurden we de partijenpost van 5500 stuks contant via TNT Post. Nu hebben we 2 opties ontvangen waaronder één met diverse kortingen via TNT. Met dit advies bespaar ik 550 euro per jaar! En dat voor eenmalig bedrag van 49.95 euro.

— Jeannette Hovius