Postvergelijk

Partijenpost,  periodieken en mailing tarieven PostNL 2018

 

De porto tarieven voor partijenpost mailingen PostNL zijn voor 2018 licht gestegen met gemiddeld 4%. Postvergelijk geeft u een overzicht van de stijging per partijenpost product waaronder Basic direct mail, Periodieken en tarieven buitenland.

Wat vooral opvalt, is de daling van het tarief bij de Periodieken. Doordat PostNL veel volume is verloren naar Sandd de laatste jaren willen ze niet nog meer stuks verliezen en hebben de tarieven dan ook herzien wat gebruikelijk is in de huidige postmarkt.  Basic partijenpost is in de lage gewichten relatief weinig gestegen maar wel meer als het in folie of karton is verpakt. Zoals de losse post buitenland is ook alle partijenpost buitenland gemiddeld met 4% gestegen. Algemeen is de gehele stijging stuk minder dan al de jaren ervoor. Alleen de particulier en de frankeermachine gebruikers moeten 5-7 cent meer gaan betalen voor de frankering.

Basic partijenpost direct mail is onderverdeeld in klein , groot en bijzonder formaat.

 

Als u in 2018 stuk minder wil gaan betalen voor uw partijenpost 48 en72 uur, Periodieken 48 en72 uur heeft Postvergelijk tarieven die gemiddeld 10-25% lager zijn dan PostNL met dezelfde kwaliteit en betere service.

Voor verzendingen naar het buitenland vanaf 25 stuks kan uw voordeel wel oplopen tot 45% van de tarieven van PostNL met dezelfde kwaliteit.

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan zonder verplichtingen!

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Het frankeren van de losse post met de frankeermachine kost ieder jaar meer tijd en de kosten bleven stijgen. Nu bespaart de officemanager iedere dag 1 uur waardoor ze ruimte kreeg om andere werkzaamheden te doen en post wordt gratis afgehaald. Brengen ook voor 1 euro per dag minder dan TNT waardoor de kosten overall daalden met zo een 7%. Dus super tevreden over het advies!!!!!!

— Stage Brothers