Postvergelijk

Partijenpost / Mailing > 5000 stuks goedkoper via Postvergelijk.

TNT Post heeft de tarieven voor de kleine ondernemer met gemiddeld 3% verhoogd. Het tarief van DM 48 uur service is van 2000 tot 5000 stuk 32.9 cent geworden. Door deze kosten stijging is het interessant om verder te kijken dan TNT Post.

Postvergelijk heeft 24 jaar ervaring in de postbranche en weet als geen ander de verschillen tussen de postbedrijven. Wij denken met u mee welke oplossing het best past bij u onderneming en zijn niet afhankelijk van één aanbieder. Wij selecteren enkele opties die interessant zijn voor uw bedrijf.

Postvergelijk heeft bijvoorbeeld volume kortingen bedongen bij diverse postbedrijven en laat u daarvan meeprofiteren. Een voorbeeld is dat u al een mailing kan verzenden van 20,5 cent. Veel ondernemers zijn u al voor gegaan en besparen gemiddeld per jaar zo een 1400 euro op de verzendkosten van de mailings.

Voor ondernemers die de klanten nog niet aanschrijven is Direct Mail een goed middel om de verkoop van uw producten of diensten te verhogen. Postvergelijk weet dat een mailing niet meer hoeft te kosten dan dat het oplevert. Veelal ziet een ondernemer op tegen het werk om adressen en een mailing af te ronden. In Nederland zijn diverse bedrijven die dat kundig en goedkoop voor u uit handen nemen. Postvergelijk kan u adviseren wie u daarbij kan helpen zodat u geen extra werk heeft en de kosten toch laag kan houden. Het handigst is het als u de adressen van uw klanten gaat verzamelen zodat u deze kunt gebruiken voor een actie. Dit is makkelijker dan u denkt.

Postvergelijk komt graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. U kunt ons bereiken via Postvergelijk.info of mail@postvergelijk.info of bel 06-128 16 406

posttarieven – partijenpost

posttarieven – partijenpost

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Ik dacht dat ik ieder jaar van mijn accountmanager altijd de goedkoopste tarieven ontving. Totdat ik eens een vergelijk opvroeg via postvergelijk. In een klap was mijn vertrouwen weg die ik jarenlang had opgebouwd want ik kan bij dezelfde vervoerder nu voor minder verzenden. Ik heb nu mijn poststroom inmiddels bij 2 verschillende vervoerders ondergebracht om me altijd scherp te houden.

— C. van Uden