Postvergelijk

Periodieken en magazines 2018 PostNL en de goedkoopste tarieven voor Periodieken, magazines en partijenpost klein via Postvergelijk.

De Laagste porto kosten in Nederland ontvangt u van Postvergelijk

 

PostNL 2018

PostNL heeft vanaf 2012 de tarieven aangepast aan formaat van uw poststuk en verpakking en bezorg snelheid.  PostNL heeft de 24 en 48 uurs service maar om de concurrent het hoofd te bieden wordt vooral gestuurd op de 72 uurs  gesorteerd periodiek verzending. In 2017 heeft PostNL zelfs deze periodieken tarieven iets verlaagd! Wat een unicum is bij PostNL. De reden daarvoor is simpel. Het volume periodieken is bijna allemaal verloren aan de concurrentie. Er wordt gehoopt dat deze volume daling hiermee gekeerd kan worden maar Postvergelijk betwijfeld dat daar er nog steeds een behoorlijk tarief verschil blijft

Om een periodiek tegen het periodieken tarief te mogen verzenden zal PostNL deze moeten goedkeuren. Er wordt gekeken of redactie onafhankelijk is en er niet te veel reclame in staat. Tevens zal deze 4 x per jaar moeten verschijnen en ieder uitgave zal genummerd moeten zijn. indien deze niet 4 x veschijnt volgt er een navordering het jaar er op. Uw vordeel tarief van het periodiek zal dan worden omgezet tegen het Basic direct mail tarief. Dus let op als uw een periodeik verzedn via PostNL laat deze 4 x verschijnen voordat uw stop of overstapt!

De tarieven van Postvergelijk zijn e in veel gevallen goedkoper dus vraag vrijblijvend uw tarief vrijblijvend aan en ga besparen op de portokosten

Als u wilt weten wat het voor u kan betekenen kies in bij Postvergelijk en wij gaan gratis voor u de mogelijkheden bekijken en weten zeker dat wij u laten besparen. Door onze ervaringen en relaties in de postbranche zijn we in staat om de juiste verzendwijze te selecteren en ook tegen het laagste tarief in de markt door ons  inkoop voordeel.  Een voorbeeld is dat wij al een mailpiece kunnen laten verzenden vanaf 22.8 cent per stuk. Neem gerust contact met ons op en wij komen graag langs voor een oriënterend gesprek of sturen u een offerte toe. Wij zijn altijd bereikbaar op 06-181 6406 of mail@postvergelijk.info. Postvergelijk is uw partner in de postbranche die u jaarlijks laat besparen!

Postvergelijk, wakkerendijk 250, 3755 DK te EEMNES , 035-88 73 856 of 06-128 16406  Postvergelijk uw partner in de postbranche!

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Het frankeren van de losse post met de frankeermachine kost ieder jaar meer tijd en de kosten bleven stijgen. Nu bespaart de officemanager iedere dag 1 uur waardoor ze ruimte kreeg om andere werkzaamheden te doen en post wordt gratis afgehaald. Brengen ook voor 1 euro per dag minder dan TNT waardoor de kosten overall daalden met zo een 7%. Dus super tevreden over het advies!!!!!!

— Stage Brothers