Postvergelijk

Postvergelijk is 2e geworden in de finale voor best startende onderneming 2011 in de provincie Utrecht.

Hieronder de reden voor nominatie van Postvergelijk

Postvergelijk is verheugd dat collega ondernemers ons hebben genomineerd voor de prijs van best startende onderneming in 2011. Collega ondernemers vinden het een aanwinst voor alle bedrijven die post verzenden om hierop te besparen. De onderstaande zaken zijn genoemd door de bedrijven die Postvergelijk hebben genomineerd.

–          Uniek in de postmarkt

–          Adviesbureau met kennis van zaken

–          Duidelijkheid website

–          Open en duidelijk verdienmodel

–          Voor alle ondernemingen bespaar mogelijkheden

–          Betrouwbaarheid

–          Gedrevenheid om klanten te laten besparen

Deze kans wordt geboden door:

UOA

Utrechtse ondernemers academie

Postvergelijk zal medio november samen met 3 andere genomineerde strijden om de titel meest belovende starter in de provincie Utrecht. Wij houden u natuurlijk op de hoogte en danken iedereen die ons heeft geholpen voor deze nominatie. Hieronder wat Postvergelijk voor u kunt betekenen.

Ik weet door mijn ervaring dat er voor alle bedrijven winst te behalen valt door kritisch te kijken naar hun acteren binnen de huidige postmarkt, maar vooral ook door mee te bewegen met veranderingen. Door mijn ervaring, mijn kennis en de contacten binnen deze wereld draag ik er zorg voor dat u minder kosten maakt met uw bedrijf door simpelweg te besparen op uw uitgaande poststukken. Minder kosten betekent meer winst en dat spreekt elke ondernemer aan. Mede doordat postbedrijven diverse tariefstaffels hanteren en vooral doordat deze bedrijven niet transparant zijn is hier winst te behalen. Postvergelijk heeft ook volume contracten waardoor u de winst binnen uw bedrijf kan verhogen door te besparen op de uitgaande post.

Heeft u interesse in de mogelijkheden die Postvergelijk voor u in petto heeft? Ik kom graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. U kunt ons bereiken via mail@postvergelijk.info of bel 06-128 16406.


Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Goed en snel advies ontvangen van postvergelijk. Eerder verstuurden we de partijenpost van 5500 stuks contant via TNT Post. Nu hebben we 2 opties ontvangen waaronder één met diverse kortingen via TNT. Met dit advies bespaar ik 550 euro per jaar! En dat voor eenmalig bedrag van 49.95 euro.

— Jeannette Hovius