Postvergelijk

Beste Relatie,

Helaas heb ik doen besluiten om per 1 september 2020 het laten bezorgen van de binnenlandse post te staken. Hieronder volgt de uitleg van mijn beslissing om te stoppen en wat dit voor u betekend.

Door de samenvoeging van de postnetwerken van Sandd en PostNL is de postmarkt veranderd. Daarnaast zal er een nieuwe postwet in werking treden waardoor het onzeker wordt op welke wijze Postvergelijk haar dienstverlening door kan zetten in de toekomst. Daarom heb ik besloten per 1 september 2020 te stopen met het bezorgen van de binnenlandse post. Alle geplande orders bezorgen we tot 29 augustus a.s. op de gebruikelijke wijze. Ik ga graag met u in overleg om de overgang naar PostNL (of andere postvervoerder) soepel te laten verlopen. Maar het best kunt u zelf contact opnemen met PostNL om tot nieuwe goede afspraken te komen via 088-868 68 68.

We gaan nog wel door met het versturen van de buitenlandse post op de gebruikelijke wijze die u van ons gewend bent. Medio 2020 gaan verder we verder met Internationalepost.info

Na 1 september blijf ik mijn passie volgen om MKB-ondernemers te blijven ondersteunen met ons nieuwe administratieburo HDR. Als u onze samenwerking als prettig heeft ervaren kunnen we u ook ondersteunen met uw administratie of tijdelijke projecten en horen we dat graag.

We wensen u het allerbest toe. Voor vragen voor lopende orders zijn wij bereikbaar op 035-88 73 856 of 06-128 16 406.

Met vriendelijk groet,

Hans de Rijk

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Kerstmaling bij TNT voor 34 cent. Nu via google gratis advies gehad om te besparen op deze mailing van 1000 stuks. Postvergelijk heeft geen kosten in rekening gebracht daar het aantal te laag was om op jaarbasis echt te gaan besparen. Top,en nu bespaar ik zo een 100 euro op de kerstkaarten versturen

— Reisbureau Thomas Cook