Postvergelijk

Postvergelijk uw onafhankelijke accountmanager in de Postbranche!

Wat is er niet prettiger om een accountmanager in de postbranche te hebben die geheel onafhankelijk en transparant is en die de belangen van uw onderneming echt voorop stelt. Als u zich één van de onderstaande vragen stelt is het zinvol om contact met Postvergelijk op te nemen:

  • Betaal ik niet teveel voor mijn porto?
  • Hebben mijn concurrenten dezelfde porto tarieven?
  • Hoe verzenden mijn branche collega’s?
  • Zijn de facturen wel correct die ik ontvang?
  • Zijn er bespaar mogelijkheden?
  • Welk post kanaal of verzendwijze is het meest geschikt?
  • Betaal ik niet teveel voor mijn drukwerk?

De antwoorden op al deze vragen kost ons hooguit een uur en is gratis. Wij geven uw direct inzicht in alle bespaarmogelijkheden en wij laten u eventueel mee profiteren van ons inkoopvoordeel bij de postbedrijven op alle poststromen. Door onze relaties hebben wij een unieke database opgebouwd van kwaliteit cijfers en ervaringen van de 3 postbedrijven zodat we u een eerlijk en goed advies kunnen geven welk postkanaal het best past bij uw dagelijkse post, mailing of magazine. Door de digitalisering, economische terugval en daardoor hogere portokosten gaan bedrijven nog minder verzenden.Wij willen juist voorkomen dat u minder gaat verzenden en geven u door onze lagere tarieven juist de mogelijkheid om uw relaties vaker aan te schrijven waardoor u een uniek voordeel heeft t.o.v. uw branche genoten. We hebben veel mode bedrijven die door ons inkoopvoordeel i.p.v. minder te zijn gaan verzenden enkele mailings per jaar extra zijn gaan versturen met als resultaat dat de ze hun omzet zelfs hebben uitgebouwd. Op het moment van schrijven van deze nieuwsbrief besparen al meer dan 450 relaties van Postvergelijk tussen de 2% en 45% op de portokosten zowel in Nederland als naar het buitenland. Enkele relaties besparen tot wel 20.000 euro op de portokosten en voor een referentie in uw branche of omgeving kunnen we eventueel zorgen.

Bespaarmogelijkheden zijn er op alle Partijenpost varianten, Magazines en Periodieken en al uw post naar het buitenland.  Helaas alleen niet op de inkoopkosten van een postzegel.

Postvergelijk geeft u onze 3 zekerheden;

  1. Geen afname verplichting.
  2. Altijd Laagste tarief door volume inkoopvoordeel.
  3. Geen afname verplichtingen.

Voor vragen bel 035-88 73 856 en of vul het formulier in via onze website voor een vrijblijvende opgaaf voor uw specifieke poststroom of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Kerstmaling bij TNT voor 34 cent. Nu via google gratis advies gehad om te besparen op deze mailing van 1000 stuks. Postvergelijk heeft geen kosten in rekening gebracht daar het aantal te laag was om op jaarbasis echt te gaan besparen. Top,en nu bespaar ik zo een 100 euro op de kerstkaarten versturen

— Reisbureau Thomas Cook