Postvergelijk

Printen van Etiketten en toevoegen van sorteercode


Met direct mail, magazines en periodieken via Postvergelijk  informeren ondernemers hun klanten over hun producten of diensten. Zij sturen hiervoor mailings het liefst op naam. Het opzetten van een direct mail campagne kost veel tijd en energie maar het is goedkoper dan adverteren. De respons is meestal hoger dan bij een ander medium.

Iedere direct mail campagne begint met een lijst van mogelijk geïnteresseerden. Daar beginnen ook de problemen. We zijn geneigd te veel en nutteloze informatie in onze systemen op te nemen. We zijn er zo druk mee dat we vergeten essentiële gegevens wel te verzamelen. Neem bijvoorbeeld de aanhef van een contactpersoon. Voor persoonlijke post is die noodzakelijk, maar staat hij op uw lijst? Er zijn zelfs twee aanheffen nodig: eentje voor het etiket en eentje voor het begin van de brief. In de meeste word systemen is dit zelf makkelijk te doen en is het samenstellen van een gepersonaliseerde brief in een uur zeker te maken. De adressen kan u selecteren per kolom om deze samen te voegen tot een succesvolle brief.

Maar nu wilt u de mailing goed en zo goedkoop mogelijk laten bezorgen op de dag waar u de meeste respons op verwacht. Om goedkoper te verzenden is het mee printen van een sorteercode onder het adres vaak noodzakelijk. Door deze sorteercode kan de post automatisch gesorteerd worden waardoor uw verzendkosten voor direct mail goedkoper worden. Dit is wel per postbedrijf verschillend. Postvergelijk heeft het inzicht en alle kennis om voor u het juiste postbedrijf te selecteren. Tevens kan u gebruik maken van de kortingen die Postvergelijk door zijn grotere volumes heeft bedongen waardoor uw mailing nog goedkoper verzonden kan worden met alle hulp van Postvergelijk.

Om de sorteercode toe te voegen aan het adressen bestand is het noodzakelijk om uw adressen bestand te e-mailen naar een beveiligde omgeving van het geselecteerde postbedrijf. Deze verrijken het bestand op bestelloop en voegen de sorteercode toe. Op zich is dit vrij simpel te doen maar als u geen zin of tijd heeft in het printen van etiketten, adressen en mailen van uw bestand kan u dit helemaal uitbesteden aan etikettenprinten.nl. Dit gespecialiseerde bureau weet alle voorwaardes waaraan uw etiket moet voldoen om deze automatisch te sorteren waardoor uw direct mail ook aankomt op de dag die uw wenst. De kosten voor het uitbesteden van het printen zijn waarschijnlijk niet meer als u het zelf zou doen. Denk daarbij aan inkt van uw printer, juiste adresetiketten aanschaffen en hebben we het nog niet over storingen.

Het zal niet de 1e keer zijn als klanten door storingen van een printer meerdere mailings ontvangen. Soms ook met de verkeerde contact persoon erop. De voorbeelden kent u zelf wel want soms ontvangt u ook een mailing waar in de adressering zaken niet kloppen. Deze wordt dus niet gelezen waardoor u een potentiële klant misloopt

Hier een voorbeeld van sorteercode van Sandd:  <9721087275525=1BUN011=7/1=3*71SND die etikettenprinten.nl snel en goed onder uw klant gegevens kan printen.


Voor het printen van uw etiketten klik op etikettenprinten.nl

Voor goedkoper verzenden van uw mailing klik op postvergelijk

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Kerstmaling bij TNT voor 34 cent. Nu via google gratis advies gehad om te besparen op deze mailing van 1000 stuks. Postvergelijk heeft geen kosten in rekening gebracht daar het aantal te laag was om op jaarbasis echt te gaan besparen. Top,en nu bespaar ik zo een 100 euro op de kerstkaarten versturen

— Reisbureau Thomas Cook