Postvergelijk

Postvergelijk heeft sinds de oprichting in 2011 al zo groot postvolume opgebouwd dat we voor iedere klant de goedkoopste tarieven in Nederland hebben om uw mailing, magazine, periodiek of partijenpost te verzenden.

Veel van onze 800 relaties maken tot volle tevredenheid gebruik van onze gunstige tarieven bij Sandd die al meer dan 750 miljoen poststukken per jaar bezorgen in Nederland. Sandd was het eerste postbedrijf dat klimaat neutraal de post bezorgt en heeft inmiddels een 100% landelijk dekkend netwerk met 13.500 bezorgers verdeeld over 53 distributiecentra met het sorteercentrum in Apeldoorn en Utrecht. De meeste post die bij u op de dinsdag en vrijdag wordt bezorgd is van Sandd, denk daarbij aan de belastingaangiftes, bankenpost, modezaken en veel magazines. Ook de postbus adressen worden door Sandd bij PostNL aangeleverd om te worden gedeponeerd in de postbussen van uw zakelijke klanten tegen dezelfde tarieven als die op het huisadres wordt bezorgd. Waarschijnlijk besparen uw branche genoten al  op de portokosten waardoor uw concurrentie positie onder druk komt en ons advies is probeer het in ieder geval éénmaal met Postvergelijk zonder jaarafname verplichting zodat u kunt ervaren wat het u oplevert w.b.t. respons als kosten besparing. Uw besparing op uw portokosten ligt tussen de 2% – 55% en het gemiddelde berekende besparing bedrag van onze klanten is 1400 euro per jaar. Om ook uw kosten te laten dalen in 2014 kunt u gebruik maken van onze gratis expertise en samen met u bepalen we de juiste verzend wijze om een goede respons te ontvangen. De kwaliteit bij Sandd is uitstekend en u kunt kiezen voor de bezorging op dinsdag of vrijdag. Uw partij wordt tegen geringe kosten in overleg 3 dagen van te voren afgehaald op de door u aangeven locatie maar u mag het ook zelf aanleveren in Apeldoorn.

Sandd zal naar verwachting de aankomnde jaren nog licht groeien.  Door constante kwaliteit te koppelen aan kosten beheersing waardoor tarieven altijd lager blijven dan PostNL.

Postvergelijk stemt alles af met u of uw drukker en post afwerker en u ontvangt van ons een heldere en juiste factuur zonder verborgen kosten. Het enige wat wij vragen voor onze service is een betaal termijn van 14 dagen voor uw korting tarieven. Indien u dat wenst komen wij graag langs om een toelichting te geven!

Postvergelijk staat voor;

  • LAAGSTE Tarieven in de postmarkt.
  • Geen afname verplichting.
  • 100% begeleiding en u bent nog klant met persoonlijk contact.

Als u wilt precies wil weten wat u kan besparen vraag het gratis advies aan op https://postvergelijk.info/ en ontvang binnen een dagdeel uw voordeel tarief.

Maar u kunt ons voor alle postvragen bereiken op 035-88 73 856 en bij g.g. 06-128 16 406 of stuur een e-mail naar mail@postvergelijk.info

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Goed en snel advies ontvangen van postvergelijk. Eerder verstuurden we de partijenpost van 5500 stuks contant via TNT Post. Nu hebben we 2 opties ontvangen waaronder één met diverse kortingen via TNT. Met dit advies bespaar ik 550 euro per jaar! En dat voor eenmalig bedrag van 49.95 euro.

— Jeannette Hovius