Postvergelijk

Partijen post Selectmail

Afgelopen maand in 2011 heeft Adviesbureau veel verzoeken ontvangen om op zoek te gaan naar goedkopere postvervoerders voor kleinere partijen post. Vooral het afstoten van relatief kleine post verzenders door Select mail heeft bij Postvergelijk tot vele adviesaanvragen geleid. Wij brengen kosteloos advies uit om ook kleinere postverzenders te helpen in de postbranche. Adviesbureau Postvergelijk is vooral actief bij Gemeentes, Woningbouwverenigingen en instellingen om dagelijks de poststromen te inventariseren en daar geld te besparen voor onze opdrachtgever.

Postvergelijk heeft ook volume contracten bij de postbedrijven afgesloten om voor iedere onderneming te kunnenbesparen op de partijenpost kosten. Het verschil is in veel gevallen t.o.v. bijvoorbeeld PostNL 10 tot 50% en is afhankelijk van het aantal stuks en gewicht van uw mailing, magazine of brochure. Postvergelijk kan ieder bedrijf laten meeliften op deze volume inkoop prijzen en dat levert echt een behoorlijke besparing op. Door onze kennis wordt iedere mailing begeleid tot deze op de deurmat van u klant ligt en bent u verzekerd van een klantvriendelijke, goede en vakkundige service. Wij factureren 14 dagen na de bezorgdatum zonder toeslagen!

Als u wilt weten wat Adviesbureau Postvergelijk voor u kan betekenen neem vrijblijvend contact met ons op of vul het formulier in  https://postvergelijk.info/besparen-op-partijenpost-mailings voor gratis advies.

Wij komen graag langs voor een oriënterend gesprek.

 

 

 

 

Adviesbureau Postvergelijk

Stadhouderslaan 19 B

3761 EJ  Soest

mail@postvergelijk.info

06-128 16 406

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over posttarieven.

Heeft u suggesties of ideeën?

we doen er graag ons voordeel mee.

Algemene Voorwaarden | 2010 © Postvergelijk

Wilde een onafhankelijk advies voor de gehele postverzending. Laatste jaren diverse accountmanagers aan tafel gehad maar had nooit het gevoel dat ik de beste opties had gekregen. Nu adviesbureau Postvergelijk ingeschakeld en die heeft alle poststromen doorgenomen en blijkt dat ik op de partijenpost direct kan besparen bij dezelfde vervoerder maar ook op de Haal- en Brengkosten. Besparing per jaar minimaal 3500 euro.

— Woningbouw vereniging in het midden van het land